Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen

Aanmeldingen

Je kunt je inschrijven zolang niet wordt aangegeven dat het evenement volgeboekt is. Zodra er geen plaatsen meer beschikbaar zijn vermelden wij dit op de website.

Ja, het is mogelijk om jezelf op de dag zelf nog te registeren bij de registratiebalie. Indien mogelijk raden wij je aan om voorafgaand aan het event je registratie volledig te maken, zodat je dit niet meer bij de ontvangst hoeft te regelen.

Factuur

Je ontvangt de factuur als bijlage bij de bevestiging. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur een e-mail naar events@verpleegkundigecongressen.nl, dan kijken wij jouw registratie na of alles goed is verwerkt. Heb je wel een factuur ontvangen, maar is de betaling nog niet voldaan? Betaal dan de factuur binnen de betaaltermijn en kom naar het event.

Annuleren en verhindering

Annuleren kan alleen schriftelijk. Je kunt een mail sturen naar events@verpleegkundigecongressen.nl, samen met de naam van het event. Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleringsvoorwaarden
Je inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert je tot drie weken voor aanvang van de bijeenkomst, dan brengen wij € 50,00* (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je je binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger gebruik laten maken van je inschrijving.

*Voor de Florence Nightingale Fair gelden andere voorwaarden, bij annulering vervalt het aankoopbedrag van het ticket. 

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kan je doorgeven via events@verpleegkundigecongressen.nl

Registratie

Je hoeft je registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. Je kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst.

Parkeren

Bezoekers van onze congressen kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein van de betreffende evenementenlocatie, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld op onze website. Let op! Je ontvangt bij jouw vertrek een uitrijkaart van de congresorganisatie. Wanneer je elders parkeert, betaal je de parkeerkosten zelf.

Catering

Ja, wij zorgen er tijdens onze congressen voor dat al onze gasten lekker te eten en te drinken krijgen tijdens de in het programma aangegeven pauzemomenten.

Voor de Florence Nightingale Fair gelden andere voorwaarden, hier is de lunch niet inbegrepen in de ticketprijs. 

Heb je dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit 2 weken vóór aanvang van het event door via events@verpleegkundigecongressen.nl

Garderobe

Er is tijdens al onze congressen een bewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes. We raden altijd aan om waardevolle spullen thuis te laten of gedurende het event bij je te houden.

Presentaties

Ja, na het event ontvang je een e-mail met daarin een link naar de presentaties. Niet iedere spreker stelt zijn of haar presentatie beschikbaar. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar zijn gesteld.

Ook sturen wij jou een evaluatie toe. Wij hechten veel waarde aan jouw mening hoe je de dag hebt ervaren, van sprekers tot de locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.

Accreditatie en bewijs van deelname

Ja, de accreditatiepunten waarvoor je in aanmerking komt worden bijgeschreven in het beroepsregister.

Per ieder studie-uur kan men 1 PE punt ontvangen. Als je eerder vertrekt, heeft dat gevolgen voor het aantal te behalen punten.

Je ontvangt geen bewijs van deelname. Je certificaat ontvang je binnen 6 weken na het congres.