Welkom

Dit is de Hartvoorzorg spaaromgeving. U kunt hier de punten bijhouden en de spaarshop bekijken waar u de gespaarde punten kan uitgeven.

InloggenWaarom aanmelden voor het programma?

Is jouw organisatie groter dan 10 personen? Neemt jouw organisatie vaker deel aan scholing? Is het voor jouw bedrijf of afdeling belangrijk om iets terug te geven aan de zorg? Met het hartvoorzorg programma maken wij het mogelijk om op een iets zorgvuldigere manier om te gaan met de uitgaven richting scholing. We willen de zorg vooral leuker en interessanter maken en bieden jouw en de organisatie een mooi doel om terug te geven aan de zorg. Zo heb je en een leerzame en leuke dag en gaat jouw bijdrage direct weer terug de zorg in:)

Registreer hier als partner

Neem contact op

Congressen

Zorg in balans
Zorg in balans

Zorg in balans

Op deze dag leer je wat stress doet met je brein en krijg je handvatten aangereikt om voor jezelf weer rust in je werk te brengen. Insprirerende sprekers delen verhalen uit de praktijk en hoe het hen zelf is gelukt om de hoge werkdruk in de zorg het hoofd te bieden

Koop ticket
Congres Dementie
Congres Dementie

Congres Dementie

Het toenemende aantal mensen met dementie dwingt jou als verpleegkundige om beslissingen te nemen en activiteiten op te zetten. Maar iets wat populair is in de praktijk, is daarom nog niet meteen het beste wat we te bieden hebben. Waar kan je het beste op inzetten, behandelen we deze dag uitgebreid.

Meer informatie