Earlybird tickets beschikbaar voor congres ‘Zorg in Balans’

Op 15 november organiseert Verpleegkundigecongressen.nl – niet geheel toevallig tijdens de ‘week van de werkstress’ – het congres Zorg in Balans in Nieuwegein. Uit onderzoek blijkt dat zorgprofessionals bovengemiddeld veel werkdruk ervaren. Zo heeft meer dan 25% van alle verpleegkundigen in Nederland wel eens overwogen te stoppen met zijn/haar baan vanwege stress op het werk … Continue reading “Earlybird tickets beschikbaar voor congres ‘Zorg in Balans’”

Lees verder

Schrijftalent gezocht

Verpleegkundigecongressen.nl is op zoek naar enthousiaste Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden die beschikken over een gezonde dosis schrijftalent. Ben jij of ken jij deze zorgprofessional die het leuk vind om tegen een (kleine) vergoeding te bloggen, vloggen en op andere manieren ervaringen met ons te delen? Neem dan contact op via info@verpleegkundigecongressen.nl.

Lees verder

Ester Kuiper opent congres ‘Wijkverpleging 2020’

Het congres ‘Wijkverpleging 2020’ wordt op woensdag 11 oktober geopend door Esther Kuiper. Ester Kuiper heeft bij zorgconcern Espria een Academy opgezet voor duurzame innovatie in de zorg met onder andere focus op integrale samenwerking in de wijk. Ze heeft zich vanuit meerdere invalshoeken bezig gehouden met vernieuwing (oa als waarnemend directeur Icare). Momenteel is ze programmadirecteur van de … Continue reading “Ester Kuiper opent congres ‘Wijkverpleging 2020’”

Lees verder

Hulpmiddelwereld.nl officieel partner

Wij zijn trots en blij dat wij mogen aankondigen dat Hulpmiddelwereld.nl zich officieel als partner aan Verpleegkundigecongressen.nl verbonden heeft. Directeur Rob Knops (Hulpmiddelwereld.nl): ‘Als Hulpmiddelwereld zien wij dat de druk op (mantel)zorgers toeneemt. Wij willen eraan bijdragen dat zorgbehoevende mensen zo lang mogelijk zelfstandig en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Middels het … Continue reading “Hulpmiddelwereld.nl officieel partner”

Lees verder

Gratis exemplaar

Gratis exemplaar ''Mijn oma is een superheld'' voor bezoekers congres DEMENTIEZORG 2020. De bezoekers van het congres Dementiezorg 2020 (31 m ei, Dordrecht) ontvangen allen een gratis exemplaar van het kinderboek ‘Mijn Oma is een Superheld’, geschreven door Marloes van Loon en uitgegeven door Uitgeverij Clavis. ‘Tijdens haar afstuderen wilde Marloes van Loon graag onderzoeken hoe … Continue reading "Gratis exemplaar"
Lees verder

Heleen van Royen

Niemand minder dan bestseller schrijfster, columniste en documentairemaakster Heleen van Royen zal het congres ‘Dementie Zorg 2020, de praktijk’ openen op woensdag 31 mei te Dordrecht. Samen met Heleen kijken we naar haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’, waarin zij een portret schetst van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. In een periode … Continue reading “Heleen van Royen”

Lees verder